Alex, colegul meu Alex, omul de la care eu am pretentia ca ma cunoaste, ma chestiona zilele trecute despre un link pe care il am in blogroll. “Hai, ma, de ce l-ai pus pe-ala care vinde pitici de gradina?!”. Eu, ceee, nuu, e ala cu galeti de tzatze! …ce, cine? …ala cu noi punem cul in testicul, am luat noi un link mai demult de pe blogul lui, remember?! E exceptional, scrie si in Catavencu. Nu. Deci bine.
 
Pentru edificare, iau la intamplare un fragment din blogul lui Radu (Piticigratis.com). Ok, nu l-am luat la intamplare, puteam sa aleg ceva din posturile despre campania “Mai mult verde”, foarte bune, dar nu.
 
 

Exista doua tipuri de barbati: Aia care venereaza femeia, şi aia care o fut.

Just, oricarei femei ii place sa aiba un lingau care o ridica pe un piedestal, ii scrie poezii, şi se uita la ea ca la o zeita, aşa moale şi talamb. Dar ala nu o fute. Niciodata nu o sa o futa. O fute marlanul pe care-l doare in cur.

Pentru ca femeia nu vrea un mascul sensibil, care sa işi dedice existenta spirituala fiintei ei. Vrea un nesimtit leneş, care se scarpina la coaie in public, nu-i ia nici un rahat, decat bani din portofel ca sa iasa la bere cu prietenii, nu-i face nici o declaratie, o trateaza ca pe o bucata de carne, şi de ziua ei ii spune ca se duce sa se vada cu “o amica”, pentru ca n-are chef de vrajeli tipice.

De ce vrea femeia un asemenea mascul ? Simplu! Ca sa-l transforme intr-un lingau dedicat fiintei ei care-i scrie poezii şi se uita la ea ca la o zeita. Daca vine unul direct aşa la ea, n-are nici un farmec. Vrea satisfactia aia ca pizda ei a transformat tractoristul in boem. Ca l-a facut pe ala pe care-l doare in pula sa invete constelatiile ca sa aiba ce sa-i arate ei pe cer cand se tin in brate noaptea in parc.

Corect, e mai satisfacator sa iei ceva de cacat şi sa il faci exact cum vrei tu, decat sa iti vina la nas direct cum vrei. Dar, mica problema e ca de obicei nu iti iese. Nu poti sa faci din cacat bici mereu. Şi de-aia femeia are un ciclu foarte interesant de existenta. Sta cu un nesimtit indiferent o perioada, incearca sa-l schimbe, vede ca nu-i iese, renunta la el şi se duce la fraierul care o venereaza (toate femeile au unul), DAR NU SE FUTE CU EL! Doar se plange ca barbatii sunt porci şi ca ce fain e el, ca nu e aşa, şi ca o sa faca o femeie fericita intr-o buna zi, dar nu pe ea, ca sunt doar prieteni. Işi şterge lacrimile şi cauta alt porc pe care crede ea ca il poate metamorfoza in fat-frumos.

 
 
Radu crede ca 90% dintre cititorii lui sunt barbati, pentru ca femeile se tem de cuvantul pula. Radu se inseala. Femeile observa tot, din umbra, si pun la cale un plan. Se va reinstaura matriarhatul, pentru ca toti isi vor da seama ca femeile sunt rasa superioara. Barbatii vor deveni asa cum au fost odata, demult, buni la muncile fizice si pentru insamantare. Pentru ca femeile sunt bune, blande, evita conflictele si vor sa salveze pamantul. Dumnezeu va fi, asa cum a fost dintotdeauna – Dumnezeita.
Iar rugaciunile vor incepe cu “Mama noastra, care esti in ceruri, care ne iubesti neconditionat si ne sprijini in toate cele…”. Femeile sunt mame, tatii au pretentii si asteptari. I rest my case.
Si se intampla deja, doar ca rasa inferioara nu s-a prins inca. E prea ocupata cu conflictele.
 
 
(*pentru cei care si-au dat seama inca, textul de mai sus este un pamflet, asa cum este si site-ul lui Radu. Nu cred in egalitatea dintre sexe, ci in complementaritatea lor. Insa in societatea in care traim sunt multe nedreptati. Felul in care sunt tratate, privite si platite femeile e un capitol la care mai avem de lucrat…)
 
 
Si-as as mai fi scris, dar am incalecat pe-o sa, ca gainile s-au culcat demult, si maine e o noua zi.

Va pup cu tot dragul!