Iertare ca n-am anuntat suspendarea temporara a blogului :P
 
Nu vreau ca locul asta sa devina un loc unde imi vars frustrarile, supararile sau nervii, nu pentru asta l-am creat. Plus ca stiti deja ca nu-mi place sa-mi pun poalele in cap sau sa-mi impartasesc trairile multor oameni. Varianta b ar fi fost sa pun niste filmulete de umplutura, niste poze, dar nu. Cand o sa am ceva de spus (scris), revin. Cu ceva cu miez, dar nu cu tot miezul, daca ma intelegeti pe undeva.
 
In rest sunt bine – pe scurt, mi-a venit sa iau la bataie niste oameni, pe altii am vrut sa-i omor la propriu, am iertat si am iubit, am plans un rau de lacrimi si-am ras pana m-a durut burta… Ceea ce va doresc si voua :D (ma rog, eu sunt mai drama queen, fiecare se descurca asa cum poate, dar eu zic ca e de bine).
 
Va multumesc ca imi scrieti si va pup cu tot dragul, ca intotdeauna!
Sa aveti un Paste linistit!

 
 

 
 
Al Green – Love And Happiness

 
 
(P.s. : Serban, nu am deloc o problema cu mesajele lungi, doar cu cele nesincere. Si cu alea stas, “fie ca spiritul sfant al acestei sarbatori sa ne faca mai buni, mai intelegatori, mai iertatori cu cei din jurul nostru”. Deci nu. Daca am fost o javra tot anul, asa sa-mi ramana numele. Daca nu, nu. Apropo, cel sau cea care mi-a trimis mesajul asta nu s-a semnat, e bine. Nici n-am stiut cui sa-i trimit mental un zambet…)