La multi ani! Primul meu gand se indreapta catre Toni. Iti doresc din tot sufletul sa te faci bine si sa ai parte de multi ani fericiti!!!
 
Cam atat pot sa scriu pe tema asta, vorbeam zilele trecute si cu Alex, mi-a spus ca si-ar dori sa poata scrie si el ceva pe blog, dar ca nu poate. Asta e problema cu blogul. Imi pare ca trebuie sa fii destul de exhibitionist ca sa poti vorbi si despre altceva decat despre niste teme mai mult sau mai putin generale. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, si bineinteles ca sunt si exceptii.
Cabral e exemplul perfect din punctul asta de vedere, si-l citesc cu drag, ca multi dintre voi.
 
Numai ca e greu sa-ti pui sufletul pe tava in fata unor oameni care te cunosc doar de la televizor sau doar de pe scena. Cred ca majoritatea oamenilor publici si-au construit intr-un fel sau altul o imagine. Care nu corespunde de cele mai multe ori cu cine sunt ei de fapt. In fata publicului, esti “vesel”. Orice ar insemna asta.
 
Am intrat pe blogul lui Alex, a reusit sa scrie doar ca nu mai e om de cand a aflat despre Toni. Cititi printre randuri… N-o sa scrie exact prin ce trece, si nici eu n-am sa fac asta.
 
 
Partea a doua, o parere de-a mea legata de sms-urile care sunt la moda de sarbatori. Ma gandeam ca as putea scrie un post asemanator cu ceea ce scrie Radu, atat de tare imi displac. Sunt atat de impersonale, atat de seci, atat de artificiale. Da, am inteles, s-a pogorat lumina din cer in iesle si ce s-o mai fi intamplat, altii au vorbit cu un ingeras sa-mi trimita nu-stiu-ce. Bun. Doar ca n-au vorbit ei. E un prostie de mesaj luat de pe net sau trimis din telefon in telefon, care nu are nici o semnificatie reala.
 
Sunt un om politicos, si am raspuns tuturor mesajelor pe care le-am primit. Simt o oarecare mandrie ca am scris fiecare mesaj de multumire in parte, cu manuta mea, asa cum mi-a tunat in momentul respectiv. Numai ca nu asa se face. Intentia nu e rea, rezultatul e nul, din punctul meu de vedere. Prefer sa sun oamenii carora chiar le doresc diverse lucruri, in afara cazurilor in care stiu sigur ca nu pot raspunde la telefon (sunt ocupati, plecati prin alte tari, etc).
 
Sunt si exceptii de la regula, Cata Burla, Lavinia, Mihai, Oana si Matei… sunt destui oameni despre care ma bucur sa aflu ca sunt bine si ca se gandesc la mine, chiar si printr-un simplu sms. Care nu e copiat de undeva.
 
Cealalta exceptie sunteti voi, e singurul mediu prin care putem comunica, aici pe blog sau pe mail, si cu unii, pe messenger. Asa ca va urez si eu, tot virtual, sa aveti un an bun, sa fiti sanatosi si fericiti si sa-i aveti pe cei dragi aproape!
 
Si am sa va urez si maine dimineata, prin viu grai de data asta, sa aveti un an minunat!
Va pup cu tot dragul!

 
 
Pentru toti ceilalti, care trimit mesaje doar ca sa se afle in treaba, pentru ca asa “se cade”, pentru ca au dat “send to all”, pentru ca e cool sau pentru ca au senzatia ca pot mentine o relatie ce le-ar putea aduce avantaje pe viitor :