Concursul “Fata de la meteo” a ajuns aproape de final, mai exact, urmeaza finala. Au ramas zece fete, dintre care doar una va fi colega noastra.
 
(Aaaah, tocmai mi-am dat seama ca urmeaza doua saptamani in care va trebui sa prezint meteo de la pupitru. Asa de comod mi se pare scaunul ala din plexi la 7 dimineata, cum n-aveti idee… In fine, nu asta era ideea postului, depasim momentul)
 
Asa, din fericire pentru mine, vom avea o noua colega. Pe fetele care au intrat in finala le gasiti aici . Gandim o emisiune, o finala, in urma careia tot voi veti decide care dintre ele va ramane la matinal. Prin vot cinstit, democratic, fara lovituri sub centura, desi pun pariu ca unora le-ar placea sa vada lupte intre fetele finaliste.
 
 
Duminica ma intalnesc cu Alex, sa punem pe hartie cateva idei despre “probele” cu ajutorul carora le vom departaja. Asa ca daca aveti sugestii, pareri sau idei, scrieti-le aici! Vom premia doua idei, cea mai originala, si pe aceea care va fi inclusa in emisiune, cu cate o invitatie la noi acasa. Adica la 710. Cand vreti voi, fie la finala, sau in orice alta zi.
 
 
Inca n-am vorbit cu producatorii nostri, asa ca deocamdata invitatia este sa veniti in spatele camerelor de luat vederi.
Suntem prietenosi, avem covrigi si cafea multa, o sa-i cunoasteti pe Cocos si pe Pufi, si am senzatia ca o sa radeti mai mult decat o faceti acasa in fata televizorului, intotdeauna radem mai mult in pauze decat pe post :D
 
 
Deci, probe pentru fata de la meteo?

(…baietii se enerveaza repede si vorbesc urat, de-aia am ales o fata :P )